Kripë

Notoj e notoj pa mbarim
Notoj në det, në trafik
dhe mes njerëzeve të qytetit tim.
Kriptohem derisa të shkërmoqem
dhe të kthehem prapë kripë.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.