Në kuadër të ditës botërore të librit më 23 prill, Republika e Librave organizon një konkurs për përshytjet e librave tuaj të preferuar. Për të marrë pjesë ndiqni hapat e mëposhtëm:

-Dërgoni përshtypjen tuaj për një libër që keni lexuar me mesazh në faqen e Republikës së Librave në Instagram ose Facebook.

-Jepini like dhe follow faqes tonë (Ftoni dhe miqtë tuaj gjithashtu)

-Përshtypjen e librit mund t’a dërgoni deri më datë 23 Prill, ora 21:00

-Përshtypja e librit që merr më shumë like në instagram dhe në facebook, fiton një libër dhuratë.

-Përshtypjet më të mira të përzgjedhura nga stafi do të postohen në blogun Kallnori.org

Ps: Ky konkurs zhvillohet me qëllimin e rritjes së shikueshmërinë e faqes tonë dhe informacioneve që postojmë çdo ditë, si dhe për të dhënë dhe një kontribut të vogël për bibliotekën e lexuesëve.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.