Njoftim: Promovimi i librit “(Zh)bërja e kufirit etnik” e autorit prof.dr. Martin Berishaj në Tuz

0
665

“Shoqata “Illyricumi” – Tuz ju fton në promovimin e librit më të ri të prof. dr. Martin Berishajt “(Zh)bërja e kufirit etnik”, që do të mbahet të premten, më 25 08. 2017 me fillim në orën 20:30 në QKI “Malësia” Tuz. Për librin do të flasin:

•Fran Camaj, shkrimtar
•prof. dr. Frashër Demaj – akademik – Prishtinë
•prof. dr. Romeo Gurakuqi – Tiranë / Shkodër dhe
Autori.
Moderatore e mbrëmjes: Teuta Gjokaj, politologe.”/Malesia.org

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.