Njoftim: Festivali mbarëkombëtarë folklorik “Rapsha 2017”

0
921

“Me 18, 19 dhe 20 gusht, të gjitha rrugët e Kombit të çojnë në Hot të Malësisë së Madhe. Saktësisht, në qëndër të Malësisë, në Vitojën e mrekullueshme.
Në skenën e hapur në Vitojë, SHKA “RAPSHA” organizon edicionin e pestë të Festivalit Mbarëkombëtar të Folklorit “Rapsha 2017″ – Malësi e Madhe.
Ju mirëpresim !!!” – Organizator SHKA Rapsha

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.