Një poezi e T.S. Eliot e shqiperuar nga A.Bikaj

0
760

Festa e koktejit

nga T.S. Eliot

Ç’është ferri? Ferri jemi vetë.
Ferri është i vetëm, ndërsa tjetri arrin ta kuptoi
Thjeshtë në cep
Se nuk ke nga çfarë të ikësh,
Dhe askund të ikesh nuk ke.
Njëri[u] është gjithmonë vetëm.

-Shqipëroi: Albert Bikaj ©

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.