Kur je këtu me mua
Kjo dhomë nuk ka kufij
dhe pse kjo dashuri nga këto mure nuk del.
Qëndrojmë këtu te braktisur
sikur te jemi veç ne në botë
Tingëllon një simfoni
Për mua
Për ty
Në qiell.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.