Dua të kthehem në Shqipëri – poezi nga Shën Nanë Tereza

0
794

Dua te kthehem në Shqipëri

Si shumë po vepron
Qoftëlargu në anët tona !
12 shtatore me figura shenjtësh
do të doja të kisha në Shqipëri,

Patjetër dhe në Kosovë 12 të tjera,
të luteshin murgeshat e mia
për të larguar të keqen
nga atdheu im.

Dua të kthehem në SHQIPERI,
tu shërbej më të varfërve të gjakut tim.

Dhe në nderim të kujtimit të prindërve dua të kthehem,
pranë tyre të mbyll sytë.

Ta dimë, secili nga ne
është krijuar për të bërë vepra të mëdha.

-Nanë Tereza

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.