Maksimiliana Barançiq dhe iniciativa e saj për shpëtimin e arbënishtës së Zarës

Një vit më parë, gazeta britanike Telegraph publikoi një analizë të GoEuro, portalit britanik, të bërë në bashkëpunim me Christopher Moseley, autori i atlasit...

“Më thuaj – ose poema e kujtimit”

„Më thuaj“* Të lutëm, më thuaj ku nuk je, Në ç'vënd të mos jem mungesa jote, Ku mund të jetoj pa të kujtuar, e ku të të kujtoj,...

Umberto Eco: Nëse do sundoja botën

Inkurajoni më shumë njerëzit që të shkojnë në universitete , por mos të lehtësohen lëndët.          Unë mund të jap vetëm një përgjigje...

Artikujt e fundit