Pika loti ose një tregim për gjakmarrjen – nga Mit’hat Frashëri

Tetë vjet pa dalë!... Ves’ e natës s’ish avulluar dhe shkëlqente mbi bar e mbi fletët, si copëza diamanti mbi zymryd; era frynte mengadalë,...

Artikujt e fundit