Ismail Kadare: Plani për të turqizuar shqiptarët

Për fat të keq, bota i sheh shqiptarët më keq se ç’janë, më pak të emancipuar dhe më shumë të pagdhendur. Për një vizion...

Intervistë me Milot Hasangjekaj – BIGEM : Njëzet vite pranë publikut.

Intervistoi: Vera Gojçaj Vera: Nga cila moshë keni filluar të këndoni dhe sa kohë u bë që keni filluar karrierën tuaj? BIGEM- Në fakt sivjet janë bërë...

Intervistë me Nokë Sinishtaj : KAM LINDUR POET DHE POEZIA MË KA SHPËTUAR...

Na thuaj pak se si erdhi deshira për të qitur në letër vargjet dhe inspirimet që kishit? Noka:- Unë e kam pa dritën e...

Intervistë me këngëtarin, Shtjefën Ujkaj

DASHURINË PËR MUZIKËN E MORA NGA VËLLAI, TALENTIN NGA PERËNDIA!    Intervistoi: Vera Gojçaj Vera: Kur keni filluar të këndoni për herë të parë? Sh.U- Fillimet e...

Artikujt e fundit