Ansambli “Shqiponja” nga Tuzi shpallet fitues i Festivalit Botërorë Folklorik

0
1323

Ansambli “Shqiponja”, nga Tuzi i Malësisë, në krye me maestron Agron Pllumaj, mbas sukseseve dhe aktiviteteve të shumta gjatë viteve në vazhdim as këtë vit  nuk ndalen së korruri sukses. Destinacioni i rrallës për këtë vit ishte qyteti Burgas në Bullgari, ku u mbajt Festivali Botërorë Folklorik. Ndonëse konkurenca ishte shumë e madhe, ngaqë pjesëmarrësit vinin nga e gjithë bota, Ansambli nga Malësia bëri diferencën duke u vlerësusar si më i miri i festivalit.

LEAVE A REPLY

Please enter your comment!
Please enter your name here

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.